Facebook
ДГ Детски Рай
Детска градина в град Велинград

Група "Звездичка"

За обучението и възпитанието на малките “звездички”, за емоционалния и хигиенен комфорт на децата от група “Звездичка” се грижи екип в състав:

  • Надя Качова - старши учител
  • Галина Златарева - старши учител

За комфорта на малките палавници от група „Звездичка“ сме създали приятна детска обстановка, уютна атмосфера, което осигурява безболезнено адаптиране към новата социална среда, придобиване на хигиенни навици и активно участие на децата в организирани занимания, игри и забавления.Основен приоритет в работата на екипа е емоционалното благоденствие и душевното равновесие на всяко едно дете поотделно.

Това, което предлагаме е спокойно и щастливо детство, много любов, приятелско отношение, уют и доброжелателност. Ние поощряваме сътрудничеството, подкрепата и съвместните преживявания. Отчитайки основната роля на родителите за развитието на децата, ние ги приемаме като основни партньори.Можем да им дадем съвети за възпитанието и развитието на децата, да ги информираме за проектите на групата.

При нас всяко дете получава обич, разбиране, подкрепа и в хода на игрите и заниманията много знания. Не всяко дете ще разбере когато му казват „добър ден" на английски, немски, френски или друг език, но всички разбират когато бъдат посрещнати с усмивка и топъл, нежен глас.